Snugtop

Mode blog

Slank in een mum van tijd

3 min gelezen
corrigerend ondergoed

Volgens de website `Dresses Only` is corrigerend ondergoed een handig hulpmiddel om een strakker en slanker figuur te krijgen. Daar kunnen we natuurlijk enkel maar volledig akkoord mee gaan. Door middel van corrigerend ondergoed kun je in een mum van tijd een dikke buik tot een strakke, platte buik omtoveren. Iets wat hard in de gym trainen helaas niet kan doen. Corrigerend ondergoed wordt ook vaak gebruikt door vrouwen die momenteel reeds een dieet volgen. Zo kunnen ze als het ware zien hoe hun lichaam er in de nabije toekomst dagelijks uit zal zien. Als ze dagelijks naar de gym blijven gaan natuurlijk.

Maar wat velen vaak vergeten is dat corrigerend ondergoed ook voor mensen die reeds een slank figuur hebben erg mooie resultaten kan leveren. Het belangrijkste bij het kiezen van corrigerend ondergoed is dat je deze eerst zelf eens kunt uitproberen alvorens ze te kopen. Dit laat je toe te zien hoe het ondergoed zit. Bij het passen van het ondergoed kun je het best zowel rondlopen als neerzitten en hurken om te zien hoe het ondergoed zich aan je bewegingen aanpast. Is het ondergoed te strak dan kan het al snel moeilijk en soms zelfs pijnlijk worden om je te bewegen. Dit is zeker niet de bedoeling. Corrigerend ondergoed hoort als het ware als een tweede huid aan te voelen. Te loszittend ondergoed is echter ook echt niet aan te raden want als het ondergoed te los zit dan kan dit er vaak voor zorgen dat je er uiteindelijk zelfs dikker uit gaat zien dan zonder het corrigerend onderbroekje.

Soorte corrigerend ondergoed

Volgens `Modes Altervista` (www.modes.altervista.org) is het kiezen van het juiste ondergoed erg belangrijk. Er bestaan namelijk drie verschillende soorten corrigerend ondergoed: licht, gematigd en sterk.

corrigerend ondergoed

Licht corrigerend ondergoed

Licht corrigerend ondergoed is het beste voor iemand die op zich wel al slank is maar het allemaal graag nog wat strakker wil hebben. Licht corrigerend ondergoed wordt het vaakst gebruikt door vrouwen die naar een etentje gaan. Op deze manier kan men zowel eten tot het buikje vol zit zonder er na de avondmaal meteen 5 kilo zwaarder uit te zien. Verder helpt het dragen van corrigerend ondergoed ook om te stoppen met eten wanneer je genoeg gehad hebt. Dit dankzij de lichte druk die je op je buik voelt van het aansluitend ondergoed.

Gematigd corrigerend ondergoed

Indien je niet super slank bent en toch wel enkele kleine vetrolletjes hebt dan is gematigd corrigerend ondergoed de beste keuze. Dit ondergoed zit niet overdreven strak maar laat je er wel meteen heel wat slanker uitzien.

Sterk corrigerend ondergoed

Sterk corrigerend ondergoed is de beste optie voor vrouwen die een wat voller figuur hebben. Dit ondergoed is namelijk gemaakt uit een erg stevige stof en kan zelf de hardnekkigste vetrolletjes laten verdwijnen.

Alle overige vormen van shapewear kun je overigens hier vinden. Met name het Britse merk Trinny & Susannah kunnen we aanbevelen.