Snugtop

Mode blog

Goedkope zwarte T-shirts besteld

1 min gelezen

1979711_1506775379571507_8487073416895699999_n

Gisteren heb ik het mezelf makkelijk gemaakt. Ik ben niet zo creatief met kleding en mode bezig geweest dan dat ik normaliter ben. Ik zou even uitleggen hoe dit kwam: Mijn vriend, die een hekel aan shoppen heeft, draagt zomers altijd zwarte t-shirts. Hij vraagt altijd aan mij of ik zijn kleding wil kopen omdat hij het nog geen half uur volhoudt in de winkelstraat.

Iets handigs gevonden

Gisteren vroeg hij me wederom om een aantal goedkope zwarte t-shirts te kopen. Omdat het nogal een regenachtige dag was besloot ik om online maar eens te zoeken naar een aanbieder van goedkope zwarte t-shirts. Mijn zoektocht resulteerde in iets waar ik nog nooit van had gehoord; een t-shirt abonnement. Hierbij krijg je twee, drie of zes maandelijks nieuwe t-shirts opgestuurd. Je kan hierbij kiezen uit de kleuren wit en zwart en uit een model met ronde hals en een model met v-hals. Je kan ook in één keer een grote bestelling plaatsen van bijvoorbeeld 12 of 24 stuks.

12-witte-t-shirts-ronde-hals

Ik was hier razend enthousiast over en heb meteen een 2 maandelijks abonnement voor mijn vriend afgenomen. Hij krijgt nu elke twee maanden nieuwe en frisse zwarte t-shirts thuis geleverd, ééntje met ronde hals en ééntje met v-hals. Ik heb het gisteravond aan mijn vriend laten zien en hij vond het een goed idee. Hij heeft het meteen aan zijn vrienden doorgestuurd omdat die, net als hij, ook een hekel aan shoppen hebben.

Tshirtplein