Snugtop

Mode blog

Een leuke kinderkapper in Leiden

1 min gelezen
kinderkapper Leiden

Eindelijk hebben wij een leuke kinderkapper in Leiden gevonden, waar onze zoon zonder problemen heen gaat. De hele vakantie ben ik al met hem aan de gang gegaan dat hij eens een stuk van zijn haren af laat knippen. Soms schaam ik mij best wel als ik met hem naar de stad ga. Je ziet mensen kijken, met de vraag of ik als ouder het goed vind hoe hij erbij loopt. Ze moesten eens weten wat voor een strijd wij elke dag hebben. Mijn zoon is namelijk erg slordig op zijn lichaam en dan is een goede hygiëne niet met hem te bespreken.  kinderkapper Leiden

Eindelijk

Na de zoveelste ruzie heb ik het er maar bij laten zitten. Als hij met vette en lange haren naar zijn nieuwe school wilt gaan, moet hij de consequenties ook maar ondervinden.

Die middag kwam ik thuis na een lange dag werken. Tot mijn verbazing zit daar een knappe gozer op de bank met een geweldige leuke look. Blijkt het mijn zoon te zijn! Hij is eindelijk naar de kinderkapper in Leiden geweest en heeft zijn vette pruik omgeruild tot een geweldig kapsel! Hij vertelde mij dat een vriendelijk kapper hem had geholpen. Zelf was hij ook bijzonder onder de indruk van zijn metamorfose.