Snugtop

Mode blog

Geen passende T-shirts gevonden? Laat er zelf één maken

2 min gelezen

Soms is de zoektocht naar een passend kledingstuk erg lastig. Helemaal als je er een specifieke opdruk op wilt hebben. Je vindt maar niet wat je kunt gebruiken, maar kan je het niet gewoon zelf laten bedrukken dan? Omnishirt is de plek waar je moet zijn voor gepersonaliseerde kleding. Creëer je eigen T-shirts door zelf te bepalen welke foto’s er op je T-shirt komen, welke teksten daar bij moeten staan, waar deze op het shirt moeten komen te staan en hoeveel shirts je nodig hebt. Voor iedere aangelegenheid is het mogelijk om zelf je kleding te laten bedrukken bij Omnishirt, en dat voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Volledig naar eigen smaak

Wil je een zelfgemaakte foto laten bedrukken, een sporttenue ontwerpen voor je amateurclubje of werkkleding laten maken voor je eigen onderneming? Bij Omnishirt is alles mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven wat je wilt hebben en het beeldmateriaal aan te leveren. Omnishirt heeft een uitgebreide beeldbibliotheek waar je illustraties uit kunt kiezen, maar eigen ontwerpen zijn uiteraard ook meer dan welkom. Je kunt de shirts gebruiken voor professioneel gebruik, alleen voor jezelf of om iemand ermee te verrassen. Dat alles met slechts een paar drukken op de website.

Opmaken is simpel

Dacht je dat het zelf opmaken van de bedrukking van je T-shirts moeilijk was? Dan zal Omnishirt je aangenaam verrassen. Hier is het een peulenschil om je outfit te ontwerpen. Je kunt spelen met de opdruk op welke manier je maar wilt, met veel teksten of juist alleen maar afbeeldingen, aan zowel de voorkant als de achterkant en in alle kleuren die je maar zou willen. Weet je niet zeker wat je wilt doen met het ontwerp? Vraag Omnishirt dan om advies. Omdat zij zelf ervaren zijn met het bedrukken van hun kleding, kunnen zij je altijd helpen met je vraagstukken. Zo kunnen jullie samen het mooiste ontwerp verzinnen dat echt bij je past en waarvoor je de kleding wilt gebruiken.