Snugtop

Mode blog

De enkellaarsjes zijn onmisbaar in uw schoenenkast

2 min gelezen

Ze zijn zeer trendy en in vele modellen en stijlen te koop. Verkrijgbaar met rits, veters of als instappers. Vrijwel alle kleuren zijn verkrijgbaar en in elk budget. De platte modellen zijn bij uitstek geschikt bij een basic outfit zoals een skinny jeans, rok of jurk. U kunt er eindeloos mee combineren. Tijdens de koude dagen kunt u bijvoorbeeld een paar kousen erin dragen waarbij u het randje van de sok oprolt en net boven uw laars laat uitsteken. Kies hierbij een kleur die terugkomt in uw outfit. Voor een elegante look kunt u kiezen voor een enkellaarsje met hak, welke zeer geschikt

is bij een jurk of rok. Een stiletto hak past goed bij een sexy outfit. Wist u al dat ze ook verkrijgbaar zijn met open teenstukken? Heerlijk voor de warmere dagen.

Grote voordelen van de enkellaars

In tegenstelling tot lage schoenen bieden enkellaarsjes veel comfort. Doordat het schoeisel uw enkels omklemt zal u niet gauw een blessure oplopen. Een reeds bestaande blessure zal in deze laars veel verlichting krijgen, waardoor u makkelijker loopt. Denk bij dit laatste dan wel aan een stevige zool met met een lage hak. Omdat niet elke voet hetzelfde is, kunt u uw voeten in een schoenenzaak laten opmeten in lengte en breedte maten. Zo bent u er zeker van een goed passende maat te vinden.

Het onderhouden van uw enkelboots

Het onderhoud van uw boots is afhankelijk van het materiaal waarvan ze vervaardigd zijn. Toch geldt in het algemeen dat je vuil het best na het dragen gelijk verwijdert met een vochtig doekje of zacht borsteltje. Het beste is om na aanschaf de laarsjes gelijk in te spuiten met een impregneerspray tegen vocht en vuil. Herhaal dit elke drie weken. Voor het onderhouden van nubuckleer en suède zijn speciale producten te koop. Suède is erg gevoelig voor vocht door haar open structuur. Let dus wel op bij regen.