Snugtop

Mode blog

Hoe Gamekeydiscounter.nl gamen verandert

1 min gelezen

Gamen is een steeds populairder tijdsverdrijf, en Gamekeydiscounter.nl is een bedrijf wat gemak levert voor gamers. Het is namelijk een grote ergernis van gamers; naar de winkel toe gaan op de releasedatum van een nieuw spel. In een tijd waarin je graag het nieuwste van het nieuwste wil, maar waarin steeds meer winkels sluiten, is de webwinkel de laatste mogelijkheid. Een webwinkel heeft echter wel een groot nadeel.

Waarom een webwinkel niet ideaal is

Een webwinkel mag dan nog zo ideaal lijken, er blijft altijd een dag levertijd met een computerspel. De webwinkel zal doorgaans minimaal een 24 uur levertijd hanteren. Die levertijd is voor een echte fanatieke gamer een groot probleem. Wie een hekel heeft aan wachten op spelletjes per mail doet er goed aan om een gamekey te kopen. Op die manier ben jij altijd op de hoogte en heb je altijd het nieuwste spel om te spelen.

Betalen en spelen
Een gamekey is eigenlijk de snelle en goedkopere variant van een game in een box. Je koopt een gamekey, rekent af en vervolgens krijg je de code naar jouw mailbox gestuurd. Op die manier duurt het nog geen 10 minuten voordat jij jouw nieuwe spel kan gaan spelen. Het is een origin activate key waardoor jij geen foutmeldingen zal krijgen tijdens het spelen. De prijzen zijn lager dan in de winkel, waardoor je sneller kan gamen en een stuk goedkoper uit bent.