Snugtop

Mode blog

Voorkom vermoeide ogen neem een computerbril

2 min gelezen

Duidelijker kan de titel van mijn blog niet zijn, toch? Geef je ogen wat rust en veiligheid en bescherm ze tegen het schadelijke blauwe licht van al die beeldschermen. Een smartphone, laptop, computerscherm, televisie en noem het maar op! Al deze apparaten en schermen putten jouw ogen helemaal uit tot ze eruit poppen. Nee hoor, grapje. Zo ver gaat het ook weer niet. Wat er wel aan de hand is dat je aan de gezondheid van jezelf en je ogen moet denken. Je kan je ogen namelijk op een heel eenvoudige en goedkope manier beschermen en gezond houden. Hoe? Lees verder en ik ga je het allemaal uitleggen.

Gezondheid voorop

Dat jouw gezondheid voorop staat is logisch, toch? Je kan dit op allerlei manieren doen. Gezond eten, dagelijkse portie fruit naar binnen werken, sporten en nog het maar op. Maar je weet ook dat heel veel mensen zitten werk uitvoeren achter de computer. Nu is dat zitten in mijn blog geen probleem. Al adviseer ik je wel gewoon voldoende te bewegen. Maar het probleem is dat je ogen hieronder leiden. Heel de dag naar dat beeldscherm staren is helemaal niet goed voor je. Iedereen doet dat toch? Ja dat klopt. Maar jij bent niet iedereen. En daarom geven we je graag advies hoe jij straks gewoon zonder vermoeide ogen naar huis gaat.

Weg met die vermoeide ogen

Je leest het goed. Weg met die vermoeide, droge en rode ogen. Iedereen heeft er wel eens last van en jij vast ook. Daarom adviseren we handige computerbrillen aan die ervoor gaan zorgen dat dit voorkomen wordt. Je geeft je ogen de rust die ze verdienen. Dit is moeilijk omdat je de gehele dag een aantal keer knipper maar voor de rest gebruikt.

Computerbrillen

Voorkom vermoeide ogen en kies voor de handige computerbril. We weten zeker dat je ons advies gaat gebruiken én positief zal zijn. Wedden?!