Snugtop

Mode blog

Wat zijn de bruidsmode trends van 2023?

2 min gelezen

Het is altijd een goed idee om de laatste trends te volgen. Door de laatste trends te volgen ben je altijd up to date en ben je altijd helemaal bij. Het is dus een goed idee om ook de laatste trends in de bruidsmode wereld te blijven volgen. Wil je weten welke trend er voor het aankomende seizoen zijn? Lees dan snel verder!

Boho trouwjurk

De nieuwste trend van 2022 zien we ook in 2023 weer terug. De bruidsjurk boho is ook het aankomende seizoen niet van het altaar af te slaan. De jurk past helemaal thuis in het trendy plaatje van het jaar. Naast de trouwjurk, is de boho look namelijk ook in de normale modewereld en in het interieur een groeiende trend. De boho jurk wordt gemaakt van lichte stoffen en valt soepel om je lijf heen. De bovenkant van de jurk is strak met een wijd uitlopende rok. Voor 2023 zie je ook veel boho jurken met een doorzichtige mouw. Natuurlijk mag ook het kant niet ontbreken. De boho jurk is de perfecte toevoeging als je op een zomerse dag gaat trouwen!

Simpele trouwjurk

Een andere trend voor het komende seizoen is simpel. Net als boho, zien we simpel ook terug in de gewone modewereld en in het interieur. Het is enorm leuk om een bruidsjurk simpel te dragen. Het moet bij de meeste jurken maar meer kant, meer glitters en meer kralen. Toch hoeft dat allemaal natuurlijk niet per se. Bij een simpele trouwjurk heb je gewoon een witte jurk. Zonder te veel extraatjes. Met een simpele jurk draait jouw bruiloft echt alleen om jou.

Meer verhalen