Snugtop

Mode blog

Een dameshorloge kopen

2 min gelezen

Met de feestdagen in het vooruitzicht kan dit een heel goede keuze zijn als mooi cadeau voor je vrouw, je vriendin, je moeder of je dochter. Het ‘probleem’ is alleen natuurlijk dat er een enorme keuze is en hoe weet je nu of je de juiste keuze maakt?

Typen horloges

Het hangt er van af voor wie je een dames horloge kopen en wat voor type mens dit is. Voor elke type mens is er een type horloge. Hieronder een overzicht:

  • Automatische horloges: deze horloges hebben geen batterij nodig, maar een nadeel kan zijn dat het horloges gaat stilstaan als je het een periode niet draagt en na verloop van tijd zal een automatisch horloge niet meer op tijd lopen.
  • Duikershorloges: dit zijn waterbestendige horloges. Om te duiken heb je minstens een waterbestendigheid nodig van 100 ATM. Dan kan je er mee diepzeeduiken. 
  • Grote horloges: deze zijn erg stoer, maar toch vaak meer geschikt voor mannen, maar je weet het nooit natuurlijk.
  • Luxe horloges: deze horloges hebben net dat extra, zoals een bijzonder design of speciaal materiaal.
  • Skeleton horloges: bij dit horloge zie je het uurwerk met alle radertjes en tandwieltjes. Zo kan je werk in uitvoering van je horloge bewonderen. De meeste skeleton horloges zijn automatische uurwerken, zonder batterij.
  • Stoere horloges: deze horloges stralen iets uit van karakter en pit en stelen de show.

Waar koop je een geschikt dameshorloge?

Bij WowWatch vind je alle bovengenoemde typen horloges in alle soorten en maten en prijsklassen en ze hebben alle merken in huis. WowWatch is betrouwbaar, betaalbaar en levert kwaliteit voor een goede prijs.

Meer verhalen