Snugtop

Mode blog

Sla nu nog winterkleding in!

2 min gelezen

De koude dagen zijn langzamerhand aan het beginnen en het weer gaat steeds achteruit. Regen, koud en voor je het weet gaat het alweer vriezen en sneeuwen. De zomerse kinderkleding heb je waarschijnlijk alweer ver weg in de kast gestopt en de warme kleding heb je weer vooraan gelegd. Echter is er vaak een probleempje: de kleren passen niet meer. Kinderen groeien enorm snel en daarom moet je jaarlijks weer een kast voor nieuwe kleding inslaan, maar hoe vind je nou de leukste kinderkleding voor deze winter?

Winterjassen

Om te beginnen het belangrijkste in de winter: een winterjas. Veel mensen hebben nog wel vestjes of truitjes die zowel geschikt zijn voor de zomer als de winter, maar weinig kinderen passen een winterjas langer als een paar maanden. Het is belangrijk dat je op tijd gaat kijken naar leuke winterjassen op de markt, want je wilt natuurlijk niet dat je kind in zijn herfstjasje moet lopen wanneer het plotseling gaat vriezen. Kijk dus nu nog naar een winterjas voor je kind wanneer je die nog niet hebt, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Sjaaltjes en mutsjes

Het is eigenlijk altijd al een trend onder winterse kinderkleding: de sjaaltjes en mutsjes. Ook dit jaar zullen we veel sjaaltjes en mutsjes zien. Doordat ook felle kleuren dit jaar erg populair zijn, kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Niemand zal raar opkijken wanneer je een felle muts combineert met een leuk sjaaltje, maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het lekker neutraal te houden.

Waar je al deze kinderkleding koopt kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Ga je lekker een dagje de stad in of shop je liever online? Ieder zijn ding. Voor degene die graag online shoppen raad ik persoonlijk aan op een kijkje te nemen bij KIXX Online, ze hebben namelijk altijd de leukste kleding voor de kleintjes.

Meer verhalen