Snugtop

Mode blog

De juiste plaatsen vinden om Mason-kleding te kopen

2 min gelezen

Ontwerper Rendezvous Aditia lanceerde in februari van dit jaar het high-end damesschoenenlabel Mason Garments. Als kind van de vroege jaren 90 raakte hij al snel geobsedeerd door high-end schoenen en sieraden, zelfs als hij zag hoe zijn vader en oudere broers en zussen zich aan dure kleding en accessoires hielden. Dit is precies hoe Rendi’s passie voor mode groeide en hij droeg als jonge jongen vrijwel niets anders. Hij maakte vaak foto’s van deze schoenen op het schoolbord dat hij voor school gebruikte en het leidde tot een obsessie voor schoenen die een leven lang mee zou gaan. Nu hij volwassen is en heeft ontdekt wat het betekent om modieus te zijn, is hij teruggekeerd naar zijn liefde voor hoogwaardige schoenen en sieraden.

De juiste partners hebben

Voor elk high-end bedrijf is het belangrijk om de juiste partners te hebben om mee samen te werken. En voor Mason Garments is het hebben van de juiste partners cruciaal om aan de top van hun spel te blijven. De samenwerking met Rendezvous, Rutt en D&G heeft hen in staat gesteld om nieuwe hoogten van succes te bereiken. Nu Mason Garments weer in de schijnwerpers staat en wordt vermeld in Men’s Weekly, beginnen ze erkenning te krijgen als een van de beste high-end schoenen en handtassen die momenteel op de markt zijn. Door partners te hebben die het belang van samenwerking met een hoogwaardig bedrijf als mason Clothings begrijpen, kunnen ze precies dat doen.

Het creëren van de beste high-end kledinglijn

De juiste partners krijgen om mee samen te werken is slechts een onderdeel van succesvol zijn. Het creëren van de beste high-end kledinglijn kost veel tijd en moeite, en het stopt niet wanneer je de beste kleding draagt ​​die er te koop is. Als het gaat om het maken van kleding die comfortabel en draagbaar is, staan ​​mason-kledingstukken nog steeds bovenaan de lijst. Door de juiste partners te vinden om uw producten op de markt te brengen, kunt u dit ook doen. Een van de nieuwste trends op het gebied van mason-materialen is het creëren van suède sneakermode.