Snugtop

Mode blog

De leukste hotspots in Den Haag

2 min gelezen
leukste hotspots Den Haag

Den Haag is een stad vol cultuur, geschiedenis en heerlijk eten. Er komen steeds nieuwe hotspots bij, zowel voor eten, kunst en cultuur. Als je op zoek bent naar de beste plekken om te bezoeken in Den Haag, hoef je niet verder te zoeken. Hier zijn de 3 leukste hotspots in Den Haag die jou een ultieme ervaring zullen bieden.

De Foodhallen

In de Foodhallen van Den Haag is voor ieder wat wils. Het heeft een hele gezellige en warme sfeer, wat ideaal is voor een heerlijk dinertje met je vrienden. Het interieur is gebaseerd op de gezellige Zuid-Europese pleinen. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende soorten keukens, van Aziatisch tot Mexicaans, je zult niks te kort komen. 

De Passage

De Passage in Den Haag is een shoppingmall met een fantastische antieke uitstraling, wat al sinds 1885 bestaat. Je vindt hier talloze modemerken waar je geheid zult slagen. Ook kun je heerlijk neerploffen bij diverse restaurants en cafés om even bij te komen van het shoppen. Als je op zoek bent naar een lekker ouderwets dagje shoppen met vriendinnen, dan is depassage.nl de perfecte keus! 

Het Mauritshuis

In het Mauritshuis bevinden zich meer dan 800 schilderijen uit de Gouden Eeuw. Je vindt hier ook één van de bekendste schilderijen uit deze tijd, ‘Het meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer. Het museum zelf heeft naast de prachtige schilderijen ook een mooi interieur. Zeker de een must om te bezoeken! Tip: je kunt er heen met je museumjaarkaart!

Den Haag is een stad dat veel te bieden heeft en waar je geheid een geslaagd dagje uit kunt beleven. Ga bijvoorbeeld een hapje eten in de Foodhallen , shoppen in De Passage en snuif wat geschiedenis in het Mauritshuis. Oftewel, een stad dat het allemaal heeft!