Snugtop

Mode blog

Marc Cain: exclusieve damesmode voor het najaar 2021

2 min gelezen
Marc Cain

Marc Cain is een Duits modemerk dat is opgericht in 1973. Het bedrijf zit in hoogste segment van de fashionwereld en mag dan ook een premiumbrand genoemd worden. Marc Cain stelt altijd hoge eisen aan de kwaliteit, design, materialen, pasvorm en innovatieve technieken. Wat is er nou precies zo bijzonder aan dit exclusieve kledingmerk voor dames? Je leest het in deze blog!

Marc Cain is duurzaam

Zoals gezegd hecht het modelabel veel waarde aan innovatieve technieken en design. Dit houdt ook in dat ze continu streven naar het gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen. Het merk heeft verantwoordelijkheidsbesef en wil dan ook duidelijk maken naar de buitenwereld waar de materialen vandaan komen en hoe deze gewonnen worden. Er wordt steeds meer ingezet op het gebruik van duurzame materialen en dit zal zich in de toekomst alleen maar door ontwikkelen. Het eerste voorbeeld is dat Marc Cain lid is van het Better Cotton Initiative (BCI). Het doel van BCI is dat een derde van het katoen wereldwijd duurzamer geproduceerd wordt. Hiermee wordt de uitwerking op het milieu verminderd en zal het inkomen van de boeren stijgen. Verder wordt er gebruik gemaakt van gecertificeerd biokatoen. Hier mogen alleen natuurlijke meststoffen en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit is beter voor de biologische diversiteit en het zorg ervoor dat er geen gezondheidsschade optreedt bij mensen.

Wat maakt Marc Cain zo bijzonder?

De collecties van Marccain zijn uniek en altijd net wat anders. De karakteristieke items staan centraal voor de moderne en zelfbewuste vrouw. Zij zijn open-minded en trots op het feit dat zij vrouw zijn. Dit zie je terug in de kleding die ze dragen. Wat de look uiteindelijk uniek maakt, is de samenhang van materialen en silhouetten waarmee het merk zich onderscheidt. Het geeft een expressief en levendig gevoel aan de kleding.

Marc Cain shoppen bij Leurink Mode

Bij Leurink Mode in Borne ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een gevarieerd en ruim aanbod van de Duitse modegigant. Ontdek de collectie blouses, jurkjes, broeken, truien, jassen en nog veel meer van Marc Cain online of in de winkel. In de winkel staan de persoonlijke stylisten de hele dag voor je klaar om jou te helpen bij het creëren van de perfecte outfit. Blijf je liever thuis in deze koude dagen? Dan bestel je toch lekker makkelijk online op leurinkmode.nl. Als je vragen hebt over de maat kan je altijd een berichtje sturen in de chat en dan helpen zij je graag bij het maken van de juiste keuze!