Snugtop

Mode blog

Trends voor heren in de herfst en winter van 2021

2 min gelezen

Het is alweer bijna winter. Dat betekent dat we ons anders moeten gaan kleden. Het is nu al te merken dat het een stuk kouder is buiten, laat staan over een maand! Het feit dat we in deze periode massaal dikke jassen en truien gaan dragen, hoeft echter niet te betekenen dat we er niet modieus uit kunnen zien. Ook in de herfst en winter zijn er genoeg leuke dingen om te dragen. We geven je graag meer informatie over de trends voor heren in de herfst en winter van 2021.

Pyjamapakken

Kleding die comfortabel is en ook nog eens in de mode is? Win-win! Dit najaar zijn pyjamapakken erg populair. Het gaat daarbij echter niet zomaar om een pyjamapak; deze pakken hebben een chique uitstraling. Ze worden geproduceerd met zijde of breisels en beschikken vaak over subtiele prints. Het is daarbij best mogelijk om wat borst te laten zien als drager van zo’n pyjamapak. 

Aardetinten

In dit seizoen zie je veel aardetinten terug. Je kunt er alle kanten mee op. Wat dacht je van een zandkleurige trui in combinatie met een bruine pantalon? Maak je outfit af met een jas in crème kleur, draag er één van de chique Seiko horloges van www.excluso.nl bij en je outfit is compleet.

Baseball jacks

Deze herfst en winter gaat men veelal voor comfort. Het baseball jack is dan ook erg geliefd in deze tijd. Dit jack oogt sportief, maar houdt je tegelijkertijd lekker warm. Ook valt deze jas nogal op, waardoor je er prima mee naar een feestje kunt. Draag het baseball jack over een T-shirt voor binnen, of kies ervoor deze te gebruiken als tussenjas. Is het buiten echt koud omdat het bijvoorbeeld winter is en het vriest, dan zal er echter een dikkere jas aan te pas moeten komen.