Snugtop

Mode blog

Uitstekende kwaliteit comfort schoenen

1 min gelezen
xsensible schoenen

Wanneer je op zoek bent naar comfort schoenen voor zeer hoge kwaliteit dan raden we je xsensible schoenen aan. Deze schoenen hebben niet alleen verschillende lengtematen, maar ook heb je een grote keuze in breedtematen. Doordat de schoenen verkrijgbaar zijn in vele maten heb je altijd wel een model wat je leuk vindt en goed zit. Heb je gezondheidsproblemen dan hoef je niet bang te zijn geen geschikte schoenen te vinden die niet passen of goed vinden. De uitstekende kenmerken maken de schoenen geschikt voor iedereen. 

xsensible schoenen

Uniek soort leer wat wordt gebruikt 

Zes verschillende lagen stretchleer wat wordt gebruikt voor de vervaardiging van xsensible schoenen, dit zijn de unieke kenmerken van dit merk. Omdat het leer een speciale behandeling heeft ondergaan is de buitenste laag extra rekbaar, de breedte rekt 70% en de lengte 30%. Omdat de voeten altijd uitzetten is dit ideaal voor mensen die brede voeten hebben. Hierdoor kan je de hele dag zonder knellende schoenen rondlopen.  

xsensible schoenen

Al jaren gespecialiseerd 

Het bedrijf bestaat al bijna 120 jaar, de schoenen zijn in deze tijd ontwikkeld tot de perfecte schoen voor mensen met voetproblemen. In 2007 heeft het bedrijf een schoen ontwikkeld met een unieke zool, in de zool zit namelijk een balanspunt. Dit punt zorgt voor een goede balans en een goede lichaamshouding. Gewrichten worden minder belast, en met de xsensible wordt een sandaal nagebootst uit Japan van vroeger. De schoen werd over de hele wereld een groot succes, daarom kan de schoen ook niet ontbreken in de collectie van shoerama.nl.