Snugtop

Mode blog

Vind bijpassende bruidslingerie bij jouw type jurk

2 min gelezen

Als je gaat trouwen, ga je misschien als allereerst op zoek naar de bruidsjurk van je dromen. Heb je hem al gevonden? Gefeliciteerd! De volgende stap is om te beslissen welke accessoires je moet dragen, waaronder goede en comfortabele bruidslingerie! Het dragen van goed bruidsondergoed is erg belangrijk omdat je je lichaam er beter uit kan laten zien in je trouwjurk. Je zou kunnen denken aan sexy en delicate kanten pakken, maar in feite kun je op deze belangrijke dag beter comfortabele kiezen. Vooral omdat je deze jurk minimaal 12 uur zult dragen en er veel mensen naar je kijken, ook minder bekende mensen, die foto’s van je maken. Ook moet u overdag af en toe naar het toilet. Met deze informatie in het achterhoofd lees je hieronder de beste opties voor elk type trouwjurk.

Een strapless bruidsjurk

Strapless trouwjurken zijn een populaire stijl in trouwjurken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit type jurk, zoals bruidsondergoed. Je kunt kiezen voor een strapless bh, bustier of korset. Bij het gebruik van een bh is het belangrijk om te controleren of deze comfortabel zit en of deze onder de nek en achterkant van de kleding zit. Een van de voordelen van het kiezen van een bustier of korset is dat het helpt om de taille strakker te maken en tegelijkertijd de borstkas te ondersteunen.

Eeen zeemeermin bruidsjurk

Dit type jurk omarmt en accentueert perfect je lichaam en laat je figuur er prachtig uitzien. Zeemeermin trouwjurken kiezen er vooral voor om shapewear eronder te dragen, hierbij kun je denken aan een bodysuit of naadloos ondergoed. Shapewear zorgt ervoor dat alles onder de kleding glad wordt, zodat alles er naadloos en slank uitziet. Shapewear omvat een breed assortiment, zodat u kleding kunt kiezen die voor u comfortabel aanvoelt. Een tip hierbij is dat als je shapewear kiest dat op de billen eindigt dit ook te zien zal zijn in de jurk.

Bron: beautifulbrideshop.nl