Snugtop

Mode blog

Hoe hoog zijn de Ooglidcorrectie kosten

3 min gelezen

Ogen zijn belangrijk en vaak de blikvangers van een gezicht. Het kan zijn dat door veroudering een huidoverschot ter hoogte van de oogleden optreedt. Ook is het zo dat de oogkassen volumeverlies oplopen. Men kan ook last krijgen van zwelling ter hoogte van de onderste oogleden.

Een ooglidcorrectie nodig

Al deze symptomen worden aan vermoeidheid en of ouderdom toegeschreven. Een ooglidcorrectie kan terug voor een jonge en frisse blik zorgen. Deze operatie wordt vaak toegepast. Ter hoogte van de bovenste oogleden krijgt met in de loop van de jaren vaak te kampen met huidoverschot. Als de oogleden gaan hangen dan geeft dit een vermoede blik en kan men last krijgen van een zwaar gevoel ter hoogte van de ogen. Het oog ziet er ook kleiner uit door de overhangende huid.

Ook kan het zijn dat in het midden van het overhangende gedeelte van het bovenooglid wat vetoverschot zit. Ook dit wordt gecorrigeerd bij een ooglidcorrectie. Mensen die last hebben van het overhangende ooglid gaan vaak fronsen en hierdoor krijgt men in het voorhoofd meer rimpels. Ook kan je last krijgen van vervelende hoofdpijn. Wil je meer informatie over ooglidcorrectie kosten, kijk dan eens verder op de website.

Boven ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt meestal uitgevoerd wanneer de huid van de oogleden verslapt is en het bijna tegen de wimpers komt. Een bovenooglidcorrectie wordt meestal onder een lokale verdoving uitgevoerd. Onderga je een bovenooglidcorrectie dan krijg je een frissere jeugdige blik en omdat het litteken in de plooi van je huid valt is het bijna onzichtbaar. Kosten: €1200,-

Onderste ooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie is een ingreep om de walletjes die vaak ontstaan als je ouder wordt wat verzwakken. De wallen worden beter zichtbaar. Ook hierdoor kun je een vermoeide blik krijgen. Ter hoogte van het onderste ooglid kan het vetweefsel wat uit gaan puilen. Dit komt puur omdat de weefsels onder het ook verzwakken. De huid onder de ogen is heel dun en dit valt dus heel erg op. Vaak zien we ook wat huidoverschot.

Met behulp van een onderste ooglidcorrectie kan het uitpuilende vetweefsel worden gecorrigeerd en hierdoor verdwijnen de wallen. Het teveel aan huid wordt weggenomen en de onderliggende weefsels worden verstevigd. Men doet dit door een kleine snede te maken aan de binnenkant van het ooglid. Je ziet er dus helemaal niets van. Het klinkt misschien een beetje eng maar de ingreep is zo gebeurd. Op deze manier wordt bereikt dat het onderste ooglid er strakker en jonger uit ziet. Ook deze ingreep kan gedaan worden onder een lokale verdoving. Kosten: €1650,-

Volledige ooglidcorrectie

Je kunt er ook voor kiezen om beide ingrepen tegelijkertijd te laten doen. Zowel het bovenste ooglid als het onderste ooglid worden gecorrigeerd. Maar wat zijn de Ooglidcorrectie kosten? Deze ooglidcorrectie correctie kost €2500.- Het is niet nodig voor iedereen om te kiezen voor een volledige ooglidcorrectie. Vaak kiest men alleen voor een boven ooglidcorrectie. Wil je nog wat meer informatie over de ingrepen lezen kijk dan op sarasinclinic.com.