Snugtop

Mode blog

Zomerse prints en fleurige kleuren

2 min gelezen

Wie wil er nou in donkere kleuren lopen als de zon volop schijnt? Niemand denken wij zo. Maar los van de kleur is het ook wel belangrijk in wat voor stoffen je loopt. Met deze zomerse temperaturen wil je natuurlijk naast stijlvol ook een beetje verkoeling voelen. Wij zetten wat zomerse tips op een rij! 

Kies een stof die ademt

Natuurlijk niet een stof die letterlijk ‘ademt’ dat zou vreemd zijn. Nee, ga bijvoorbeeld een voor 100% katoenen outfit. Katoen is namelijk een natuurlijk product, dit zorg ervoor dat je niet snel zweet en werkt verkoelend op je huid. Ook houdt het de warmte van de zon een beetje tegen. Zo heeft het merk co couture heerlijke zomerse blouses en tops, gemaakt van een fijne stof. Mooie natuurlijke kleuren zijn te vinden in hun collectie, maar ook voor een felle rode blouse kan je bij hen terecht. Maak het af met een leuk ceintuur en een paar gekke oorbellen en je bent ready to go! 

Wapperende jurken

Wat is er nou vrouwelijker dan een prachtige jurk aan je lijf? Als je het ons vraagt het ideale zomer item om in je kast te hebben. Voor elke gelegenheid en het is heerlijk verkoelend. Merken zoals modstrom en lois hebben de meest prachtige jurken in hun collectie. Gave maxi jurken voor een avond aan het strand, maar ook voor korte sportieve jurkjes ben je bij hen aan het juiste adres. Niet geheel onbelangrijk, ook erg betaalbaar. Verder zijn de meeste items op natuurlijke wijze gemaakt en dragen ze bij aan een betere wereld. 

Ben je opzoek naar wat anders dit seizoen? Kijk dan bijvoorbeeld eens in de kast bij Scandinavische merken. Zij hebben vaak bijzonder vormen, unieke kleuren en zijn meestal van biologische stoffen gemaakt. Zo is het merk numph erg populair momenteel en hebben zij zowel grote als kleine maten in hun collectie. 

Natuurlijke eenvoud 

Als je op zoek bent naar mooie natuurlijke stoffen dan is moss copenhagen ook een gaaf merk om eens te bekijken. Een merk dat een unieke uitstraling heeft en waar vooral de eenvoud van items voorop staan. Het Deense modemerk heeft een duidelijke visie en maakt unieke kleding voor vrouwen die ze veelzijdig kunnen gebruiken. Van mooie T-shirts tot aan stijlvolle rokken. Met een paar sportieve sneakers kan je de hele dag lopen in de mooiste outfits, maar met een paar hakken eronder kan je zo door naar een chic diner. Ideaal voor de zomerse avonden