Snugtop

Mode blog

3 tassen waar al jouw spullen in kunnen!

2 min gelezen

Het is ideaal om een tas bij je te hebben. Je kunt er al je spullen in kwijt. Althans, dat hoop je. In de praktijk lopen veel mensen tegen het probleem aan dat ze niet genoeg ruimte in de tas hebben voor al hun spullen. Een ander probleem is dat veel mensen wel ruimte hebben, maar dat de tas zo slecht is ingedeeld dat je je eigen spullen niet meer terug kunt vinden. Het is voor veel mensen dus moeilijk om een geschikte tas te zoeken. Gelukkig kun je met deze drie onderstaande tassen al je spullen met je mee vervoeren!

  1. Luiertas

Een van de tassen waar je al je spullen in kwijt kunt is de luiertas. De luiertassen zijn natuurlijk in eerste instantie speciaal gemaakt voor de verzorgers van een baby. Als je een baby hebt, heb je iedere dag veel spullen bij je. Een baby heeft immers veel verzorging nodig en daarom is het ideaal om een tas te hebben waar al je spullen in kunnen. Dat is de luiertas. Een luiertas heeft veel vakjes – die je ook nog eens dicht kunt ritsen – waar jij zelfs de kleinste spullen veilig kunt opbergen. Een luiertas is ook als het kind groter is of als je geen baby hebt een ideale tas voor dagelijks gebruik.

  1. Weekendtas

Een andere tas waar al je spullen in kunnen is de weekendtas. Een weekendtas is ideaal om te hebben. De tas heeft vaak geen vakken en is er puur voor gemaakt om al jouw kleren en andere spullen voor een weekend weg te kunnen houden. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je je kleren niet mee kunt nemen. Een nadeel van deze tassen is wel dat je de kleine dingetjes in een apart en kleiner tasje moet stoppen. Als je dat niet doet raak je namelijk deze spullen in de tas kwijt. Wil je graag een weekendtas kopen of een andere tas kopen? Dan heeft Gavetas de perfecte tassen voor jou!

  1. Laptoptas

Een laatste tas waar al je spullen in kunnen is de laptoptas. Deze tas is speciaal gemaakt om jouw laptop veilig te kunnen vervoeren. De tas heeft namelijk een speciaal vakje waar jouw laptop perfect in past. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat andere spullen tegen jouw laptop aan zullen komen en de laptop zullen beschadigen. De tas zal daarnaast ook groot genoeg zijn om al je andere spullen in te kunnen vervoeren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens geen plek meer voor hebt.