Snugtop

Mode blog

Luxe portemonnees voor vrouwen

2 min gelezen

dosh-rfid-aero-flame-contents ikki-snake-portemonnee-sandy-brownAls vrouw heb je voor iedere outfit passende accessoires en misschien heb je zelfs meerdere portemonnees. Voor meerdere doeleinden. Als je op stap gaat, als je naar een sjieke aangelegenheid gaat of als je naar de winkel toe gaat op boodschap. Maar soms is het wel erg lekker om gewoon een wat luxere portemonnee te hebben, eentje die je geld iets meer waard laat lijken én eentje die je graag wat vaker zomaar uit je tas haalt. Gewoon om er mee te pronken.

Een aantal tips en voorbeelden

Omdat we je graag achterlaten met wat goede tips en voorbeelden hebben we een aantal luxe portemonnees voor je op een rijtje gezet. Ze zijn vrij makkelijk te vinden en hoeven niet duur te zijn. We nemen een greep uit het assortiment op PortemonneeZ.nl als voorbeeld.

smartcaze-lincoln-1

●     Ogon Quilted Zipper

Met deze stijlvolle, elegante, vrouwelijke en toch ook stoere portemonnee kun je prima voor de dag komen als je op stap gaat of gewoon even wat gaat drinken.

●     IKKI Aqua Blue

Met deze fijn-leren portemonnee kun je weer jaren vooruit. Er is een vakje voor je smartphone en de portefeuille is afgewerkt met een goud gekleurd metalen gesp.

●     Lak Look portemonnee

Een zip-around portemonnee gemaakt van kunstleer met een lak look. De portemonnee is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

●     Just Lili Zip-Around

Deze leren zip-around portemonnee heeft een opvallende gesp en geeft je een luxe en sjieke uitstraling.

Met een van bovenstaande portemonnees geniet je een luxe uitstraling, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Ga voor het volledige assortiment naar PortemonneeZ.nl.