Snugtop

Mode blog

Zonnebril laten bedrukken

2 min gelezen

Wilt u een zonnebril laten bedrukken, maar waar doet u dat nou precies. Ten eerste kunt u online gaan kijken naar bedrijven die het aanbieden om uw zonnebril laten bedrukken. Veel meer bedrijven lopen dit aan te bieden, omdat het steeds meer een trend wordt om met een toffe bril op straat te lopen. We kunnen allemaal wel een leuke zonnebril gebruiken in de zomer. Mocht er iets mis zijn dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen als u het er niet uit vindt zien of de pasvorm van de zonnebril past niet bij uw gezicht en dit kan natuurlijk iedereen hebben.

Stappenplan zonnebril kiezen

Allereerst wat er al eerder is besproken kijken we eerst naar welke pasvorm er bij uw gezicht past. Misschien heeft u al eerdere ervaringen met eerder gekochte zonnebrillen en weet u ongeveer welke vorm bij uw gezicht past. Kies hierna een kleur. Kleuren kiezen is cruciaal bij een outfit. Als er niet een basiskleur gekozen wordt dan kan het gebeuren dat het printje of naam die u wilt op uw zonnebril laten bedrukken dat het niet gezien wordt. U wilt natuurlijk miskopen voorkomen en het is allemaal mogelijk om dit te voorkomen.

Contact met ons

Wij zijn per mail beschikbaar tijdens kantoortijden. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Heeft u nog vragen of andere dingen dat u wilt weten over onze producten kunt u altijd ons contacteren. Een zonnebril laten bedrukken is natuurlijk leuk als u naar een festival of gek feestje gaat dus wij begrijpen uw kant ook.

Festival en feesten

Wilt u voor een festival of feest uw zonnebril laten bedrukken bij ons dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij kunnen namelijk meerdere zonnebrillen tegelijkertijd laten bedrukken. Hoe meer u besteld, hoe minder het per zonnebril gaat kosten. Geef het aantal door en wij gaan bedrukken voor u.