Snugtop

Mode blog

De ideale stof vinden

3 min gelezen

Het is niet altijd eenvoudig om de gepaste stoffen te vinden die goed aanvoelt. Daarnaast wens je natuurlijk ook een kwalitatieve stof, die voor een lange tijd meegaat en ook klasse uitstraalt. Afhankelijk van hetgeen je ermee van plan bent, is de fijnheid en zachtheid van de stof ook zeer belangrijk.

Hoe ik bij De Stoffenkraam terecht ben gekomen

Ik ben echt fan van De Stoffenkraam! Toen mijn grootmoeder stierf, wenst ik iets van haar te behouden, ze had een schattig zeteltje. Echter was de stof waarin het overtrokken was helemaal niet meer zo mooi, na al die jaren had het zijn vreugdevolle uitstraling verloren. Vandaar dat ik op zoek ging naar een mooi, kleurrijke en fleurige stof om het zeteltje opnieuw te overtrekken. Die stoffen heb ik uiteindelijk gevonden bij De Stoffenkraam. Na een lange online en ook offline zoektocht ben ik uitgekomen bij een super mooie stof.

Hoe ik de stof heb toegepast

Zoals voordien al vermeld, had ik een klein zeteltje geërfd van mijn grootmoeder. Het was een schattig, klassiek zeteltje in Barok stijl met fleurige bloemen, echter na verloop van tijd had het zijn vreugde en kleuren verloren waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe stof. De stof die ik gevonden heb via https://www.destoffenkraam.nl/ voldeed precies aan mijn vereisten. Ik ben er aldus mee aan de slag gegaan. De kwaliteit was super, het was zeer aangenaam om met die stof te werken en ik ben ervan overtuigd dat mijn grootmoeder ook blij zou zijn geweest met het resultaat.

Ik ben aldus zeer tevreden.

Hoe mijn leven veranderd is door De Stoffenkraam

Omdat ik zo tevreden was van het resultaat, van de kwaliteit, van de service enzovoort. Heb ik ervoor gekozen om me terug meer bezig te houden met naaien, het repareren van oude kleding en het zelf ontwerpen van nieuwe dingen en met dat resultaat ben ik zeer gelukkig. Ik heb terug mijn passie gevonden en dat allemaal door die ene toevalligheid, namelijk het tegenkomen van De Stoffenkraam. Dankzij hen kan ik bijna exact de dingen maken die ik gepland had.

Het aanbod van De Stoffenkraam

Het aanbod op de website is zeer ruim. Je kan er gemakkelijk vinden wat je zoekt, aangezien alles goed gesorteerd staat op basis van de mogelijke toepassing. Zo weet je precies of een bepaalde stof wel geschikt is voor de toepassing die je voor ogen had. Ze hebben bijvoorbeeld een hele hoop stoffen voor in het interieur, zoals bijvoorbeeld voor gordijnen, voor tafellakens, eventueel voor het bed (bedovertrek). Daarnaast zijn er ook veel stoffen die speciaal vervaardigd zijn voor het ontwerp van kledij. Deze zijn vaak iets fijner van structuur en zachter. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je je goed voelt in je kleding en daar wordt dan ook voldoende aandacht aan besteed door de kwaliteit hierop af te stemmen, alsook de zachtheid van de stof. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met andere benodigdheden van de klant, zoals naaipatronen en andere naai-benodigdheden. Dat kan althans zeer handig zijn om je eerste stapjes te zetten in de naai-wereld.

Ook kan je het aantal gemakkelijk kiezen, je betaalt gewoon per meter, maar je kan ook bijvoorbeeld slechts een halve meter bestellen. Daarin zijn ze dus ook al vrij flexibel.

Dankzij de ruime betalingsmogelijkheden hoef je je niet al te snel zorgen te maken. Zo kan je er zelfs met Paypal betalen. Zo kan je dus zeer vlot je betaling afronden en de bestelling heb ook daarenboven ook zeer vlot in huis. Bestellingen worden in veel gevallen zelfs nog dezelfde dag verzonden naar jou. Dat zijn dus allemaal redenen waarom De Stoffenkraam mijn favoriete Stoffenkraam Ier geworden is.

Besluit

Destoffenkraam.nl is een zeer goede webshop die je de nodige service kan bieden alsook de nodige kwaliteit, indien je vragen hebt of niet weet welke stof je best kan kiezen, kan je ook terecht bij hun klantenservice.

De kwaliteit van de stoffen was nog beter dan wat ik ervan verwacht had. Daarnaast bieden ze ook een goede service na verkoop, de levering verloopt namelijk vlotjes. Dankzij al deze positieve punten heeft het er me toe geleid om verscheidene herhaalaankoop te doen en zo is deze leuke webshop toch mijn favoriet geworden.

Meer verhalen