Snugtop

Mode blog

Ear cuffs

2 min gelezen
ear cuffs

Je sieradenarsenaal verder uitbreiden? Overweeg de toevoeging van ear cuffs

Het dragen van sieraden is al sinds jaar en dag iets wat veel mensen maar al te graag doen. Als drager van sieraden is de kans namelijk nu eenmaal groot dat je met meer zelfvertrouwen rondloopt. Bovendien vormen sieraden bij uitstek de kans om een statement te maken en om te tonen wie je bent en waar je voor staat. Als je nu je verzameling aan sieraden wenst uit te breiden en je wilt dit op een laagdrempelige manier doen, dan vormen zogeheten ear cuffs bij uitstek een geweldige optie. Ear cuffs kun je zien als oorbellen waar geen piercing voor nodig is. Hoe je deze cuffs dan wel moet aanbrengen lees je hieronder. Daarna gaan we nog wat dieper op de pluspunten van de ear cuff in.

Zo makkelijk is het om ear cuffs aan te brengen

Bij een ear cuff kun je ervan uitgaan dat je deze rond je oorschelp draagt. Om de cuff daar te krijgen breng je ‘m aan door ‘m vanuit het smalste stukje van je oor naar beneden te duwen. Kom je dan op een punt waar de cuff uit zichzelf kan blijven zitten, dan zit ie in principe op een goede plek. Het uitdoen van de ear cuff werkt vervolgens hetzelfde, maar dan omgekeerd.

ear cuffs

Andere pluspunten van de ear cuff

In vergelijking met de meeste andere oorsieraden biedt de ear cuff de volgende voordelen aan jou als drager:

  • Je hoeft geen nieuwe piercing in je oor te laten aanbrengen.
  • Je kunt deze ear cuffs zo eenvoudig aan en uitdoen dat het buitengewoon laagdrempelig is ervoor te kiezen deze cuffs te dragen.
  • Cuffs zijn niet duur in aanschaf.
  • Mede door de bovenstaande factoren is het aantrekkelijk om diverse ear cuffs te kopen. Zo kun je volop en naar hartenlust combineren.

Meer verhalen