Snugtop

Mode blog

Mineralissima Oogmake-up

2 min gelezen

new-mineralissimalogo1

Mineralissima streeft er al jaren naar om het eerste volledig natuurlijke cosmetica product uit te brengen. Over de jaren heen zijn wij steeds meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van het cosmetica op natuurbasis. Zo proberen wij alleen gebruik te maken van producten die groeien in moeder natuur. Alles wat Moeder natuur ons te bieden heeft, is een geschenk om te koesteren.

Met onze visie om 100% natuurlijke cosmetica te creëren, zijn wij erg in de smaak gevallen op de markt. Het grootste deel van de mensheid wil namelijk het liefst haar eigen schoonheid laten zien, maar dan een tandje aantrekkelijker. Wij zijn hard op weg naar ons droomproduct, maar we zijn er nog niet helemaal. Op dit moment bevatten onze producten al geen kunstmatige additieven en conserveringsmiddelen meer. Deze zijn zo nog niet 100% natuurlijk, maar er wordt elke dag een grote stap gedaan naar het eindproduct.new_items_071014_

Minneralissima heeft een breed assortiment aan oog make-up gemaakt op onze natuurlijke werkwijze. Deze make –up is van hoge kwaliteit en verzekerd u van een sexy look.
U vind bij ons een gigantische keuze aan prachtige oogschaduw die geen bismuth, talk, nanodeeltjes, parabenen of geurstoffen bevatten. De Excellength mascara van Mineralissima is een hoge kwaliteit mascara die als perfecte vervanging biedt voor mensen met een allergie of contactlenzen! De Minerale eyeliner van Minneralissima is een oogpotlood op natuurlijke basis. Deze bedekt oog met een zachte natuurlijke laag van Vitamine E.

beauty_point_system_071014_