Snugtop

Mode blog

Payot Hydra 24+ Glacée Crème

2 min gelezen

Een ontzettend geliefde crème onder haar gebruikers is de Payot Hydra 24+ Glacée. Deze crème voor dagelijks gebruik kan worden gebruikt op iedere huid, maar biedt vooral voor de vochtarme huid de perfecte verzorging. Wel 24 uur lang geeft het een hydraterend effect en laat het de huid comfortabel aanvoelen. Dit product behoort tot de populaire Payot Hydra 24+ lijn.

Een vochtarme huid komt veel voor bij vrouwen boven de 20 jaar. Voornamelijk door invloeden van buitenaf zoals airconditioningsystemen, guur weer en te vaak douchen kan de vochtbalans van de huid verstoren. Een vochtarme huid kan ook interne oorzaken hebben. De huid kan bijvoorbeeld onvoldoende stoffen bevatten die vocht vast kunnen houden of het vochttransport uit de diepere huidlagen naar het huidoppervlak is te traag. Gelukkig heb je met de juiste huidverzorgingsroutine het vochtgehalte in je huid zo weer op peil.    

De ingrediënten in de Payot Hydra 24+ Crème Glacée zorgen voor een heldere teint. Creatine ondersteunt de huidfuncties en stimuleert de collageenproductie. Ook vitamine C is essentieel voor deze productie. Collageenaanmaak is belangrijk voor het behoud van de elasticiteit in de huid en houdt de huid jong. Daarnaast beperkt vitamine C uv-schade, omdat het een antioxidant is. De antioxidant werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten, zoals vitamine E. Ook deze vitamine is in de Payot Hydra 24+ Glacée verwerkt. Deze stof vermindert de vorming van vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken en herstelt de huidbarrière. Daarnaast is vitamine E ontstekingsremmend en beschermt het de elastische vezels van de huid.

Naast creatine, vitamine C en vitamine E, bevat de Payot Hydra 24+ Glacée crème ook het Hydro Defense Complex. Dit ingrediënt is het resultaat van de kennis en kunde uit het laboratorium van het merk zelf. De heilzame werking wordt gehaald uit de kracht van fruit, zoals watermeloen en vijg. Deze vruchten zitten vol vocht en vitamines die de huid beschermen, voeden en natuurlijk hydrateren. Het Hydro Defense Complex heeft een drievoudige werking: het helpt het natuurlijke vochtgehalte in de huid te reguleren, het stimuleert de productie van celenergie en het helpt de huid haar jeugdige uitstraling te behouden.

Laat het duidelijk zijn dat de Payot Hydra 24+ Glacée crème een echte goeddoener is op het gebied van hydratatie. Kan jouw huid wel een beetje vocht gebruiken? Wacht niet langer en haal de crème met het Hydro Defense Complex vandaag nog in huis.