Snugtop

Mode blog

De portemonnee die iedereen nodig heeft!

2 min gelezen

Vroeger hadden we weinig keuze op het gebied van portemonnees. Je koos vaak een leren portemonnee waarin je al je kleingeld, briefgeld en pasjes kwijt kon. Maar tegenwoordig betalen we steeds minder met cash en juist meer met pasjes. Buiten dat hebben we ook steeds meer pasjes van winkels, banken, verzekeringen, sportscholen en ga zo maar door. Ondanks dat we steeds meer digitaal doen hebben we vaak toch zulke pasjes nodig. Het nadeel aan het hebben van pasjes is dat ze uitgelezen kunnen worden door hackers. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

De Secrid portemonnee

De Secrid portemonnee is ideaal voor mensen die graag hun pasjes veilig en bescherm willen houden. Je schuift als het ware je pasjes in de portemonnee en je kan ze met een schuifje heel makkelijk allemaal omhoog laten komen. Ideaal als je dus veel pasjes hebt en ze eenvoudig erbij wilt pakken. De portmemonnees zijn lekker compact en groot genoeg om toch ook wat briefgeld in te bewaren mocht je dat nog hebben. Er bestaan verschillende soorten Secrid varianten.

Cardslide

De cardslide is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een portemonnee met pasjes bescherming, briefgeld in kwijt kunnen én eventueel nog ruimte voor een bonnetje of sleutel. Je kan hierin ongeveer 6 pasjes kwijt.

Miniwallet

De miniwallet herken je aan de handige druksluiting. Deze portemonnee heeft een mini formaat en is ideaal om ook je pasjes en briefgeld in kwijt te kunnen. Ook hierin kan je ongeveer 6 pasjes kwijt.

Slimwallet

De slimwallet lijkt wel erg op de miniwallet maar is nog platter. Hierdoor is de portemonnee makkelijk mee te nemen in je broek omdat de druksluiting hier niet op zit.

Twinwallet

En last but not least de twinwallet. Dit is de meest uitgebreide variant van allemaal. In deze wallet kan je tot maarliefst 12 platte pasjes kwijt en je hebt ruimte voor je briefgeld. Ideaal toch?