Snugtop

Mode blog

Paul Green enkellaars koop ik bij van Bommel schoenmode

1 min gelezen

logo

In een laatste fashion magazine van mijn favoriete fashion editor las ik over de Paul Green enkellaars. Wist je dat het merk Paul Green bekend staat om diens mix van vakmanschap en een acceptabele prijs? De schoenen zijn vervaardigd van stoffen die zeer kwalitatief zijn. Neem eens een kijkje op de website van van Bommel en je treft er geheid een enkellaars van dit merk aan die jij interessant vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de hier onderstaande enkellaarzen? Deze en nog veel meer van dit soort type schoenen van het merk Paul Green tref je aan op hun website.

Paul-Green--8373-004--01-v1

Wat vind je bijvoorbeeld van deze en nog meer schoenen die je op de website van van Bommel aantreft? Je hoeft niet alleen een bezoek te brengen aan hun website, maar je kunt hun assortiment ook in een van de drie vestigingen bekijken. Wist je trouwens dat ze naast het merk Paul Green nog meer dames merken verkopen en aanbieden via hun website? Zo hebben ze ook een ruim aanbod in Floris van Bommel en Lilian. Maar, Wolky mag uiteraard niet ontbreken.

Paul-Green--8434-014--01-v1

Hier koop ik mijn schoenen

Ik ga dan ook graag naar een van de vestigingen van van Bommel schoenen. Hier vind ik altijd een paar schoenen dat aan mijn smaak voldoet. Ik pas weleens mijn schoenen in een van hun vestigingen en besluit naderhand om het paar via hun website aan te schaffen.