Snugtop

Mode blog

Wat doe je met schoenen die je niet meer draagt?

1 min gelezen

Iedereen draagt schoenen. Waar de een zweert bij zijn of haar oude stampers en deze tot op de bodem af draagt, heeft de ander de schoenen al snel weer ingeruild voor een ander paar. Een schoen in de prullenbak gooien is natuurlijk zo gedaan, maar eigenlijk is het natuurlijk zonde om de Elferink Schoenen meteen in de prullenbak te gooien. Wat kun je dan doen met de schoenen die jij niet meer draagt?

Weggeven

Een van de beste dingen die je kunt doen is het weggeven aan anderen. Je kunt natuurlijk in je eigen omgeving kijken wie de schoenen wel willen hebben. Doe eens een rondje in jouw familie- en kennissenkring. Wellicht heeft iemand wel belang bij de schoenen. Misschien heeft iemand wel dezelfde schoenmaat en kun je in de toekomst meerdere schoenen met elkaar ruilen.

Goede doelen

Je kunt natuurlijk ook je oude schoenen weggeven aan goede doelen. Helaas zijn er in ons land nog steeds veel mensen die een nieuw paar schoenen zich niet kunnen veroorloven. Jij kunt op jouw manier een steentje bijdragen. Geef om die reden je oude schoenen weg aan een van de goede doelen. Je kunt de schoenen ook geven aan bijvoorbeeld een kringloop of naar een andere tweedehands winkel.

Online verkopen

Kun je zelf wel een extra zakcentje gebruiken? Dan kun je natuurlijk altijd ook je oude schoenen online verkopen. Dit kun je eenvoudig doen op bijvoorbeeld Zalando, Vinted, Marktplaats of natuurlijk op je eigen social media.