Snugtop

Mode blog

Tip: het gevarieerde aanbod in Timberland schoenen

2 min gelezen

10Al sinds het einde van de jaren negentig ben ik gek geweest van Timberland schoenen. Ik ging toen door een hiphop fase, hoe moeilijk dat nu misschien is om te geloven. Destijds was ik rond de twintig jaar en zat ik een scene waarbij we wijde broeken droegen en we onze Timberlands baggy droegen – los gestrikt en vooral met een slepende tred lopen. We keken dit af van de grote rappers uit die tijd die de schoenen op deze wijze droegen, met voor mij als grote voorbeeld natuurlijk Lauren Hill.

12Origineel aanbod van Timberlands 

Ook al ben ik mij inmiddels heel anders gaan kleden, van de schoenen heb ik nog geen afstand kunnen doen. Jaren geleden kwamen de Timberland schoenen ineens weer helemaal in en begon ik in mijn kast te zoeken naar mijn oude exemplaren, me ineens realiserend dat ik deze ooit heb weggegeven. 13Ik ben een trouw fan van de webshop Contessa voor allerhande soorten schoenen en raadpleegde deze voor de aanwezigheid van de Timberlands. Warempel hadden ze deze ook gewoon in het assortiment, en nog wel voor heel voordelige prijzen ook! 

Onlangs bezocht ik de website weer eens en kwam ik er tot mijn verbazing achter dat Timberland ook heel andersoortig schoeisel in het assortiment heeft, veel uitgebreider dan alleen de welbekende laars. 14Zij hebben bijvoorbeeld ook gympjes, sneakers, cowboy boots, hakjes, platte zomerschoentjes en laarsjes in het assortiment, waarvan ik er hier enkele zal tonen. Mijn kast is inmiddels uitgebreid met enkele zeer uiteenlopende exemplaren van dit merk, toepasselijk voor allerhande soorten gelegenheden. Nieuwsgierig geworden? Blijf je verbazen over de originaliteit van dit soort merken!