Snugtop

Mode blog

Leuke heren tips als cadeau

1 min gelezen

Heb je geen idee welke cadeau je aan een heer moet geven. Het kan moeilijk zijn om en cadeau te kiezen voor een heer, vooral als je de heer in kwestie niet goed kent. Hier zijn drie leuke cadeau tips die heel neutraal zijn.

1. Zilveren voetbal Manchetknopen

Deze manchetknopen zal bijna iedere man wel leuk vinden. Een voetbal liefhebber zou het te gek vinden daarom is deze een leuk cadeau voor hem. De manchetknopen zijn heel bijzonder omdat je ze niet vaak tegen komt. De knopen zijn gemaakt van een kwaliteit staal die lang meegaat en niet roest. Je kan deze manchetknopen voor elke gelegenheid op doen. Koop je deze manchet knopen dan worden ze in een leuke cadeau verpakking geleverd.

2. Falke enkel herensokken

Deze heren enkel sokken zijn hardloop sokken met een anatomisch gevormde linker- en rechtervoet. Deze sokken zijn verkrijgbaar in blauw grijs en zwart grijs. Gemaakt van 45% polypropeen, 35% katoen en 20% polyamide zijn deze sokken perfect voor het hardlopen en een leuke cadeau voor hem de sporter.

3. Schiesser Retro Rib T-shirt

Deze T-Shirt is alledaagse en is geschikt als ondershirt en als casual shirts voor de zomer. Deze T-shirt is verkrijgbaar is zwart en wit en staat heel leuk op een rechte pijken spijkerbroek. De knopen aan de boven kant geven hem een casual effect waardoor het niet te eenvoudig is. De T-shirt draagt heel comfortabel omdat het gemaakt is van 90% katoen en 10% elastisch materiaal.