Snugtop

Mode blog

Armbanden naar jouw wens gemaakt in Antwerpen

2 min gelezen

Persoonlijker kunnen je armbanden niet wezen als je hem zelf kan ontwerpen in Antwerpen. Wanneer je naar di Amore gaat in de diamantwijk van Antwerpen, heb je een ruime collectie aan sieraden. Maar daarnaast heb je de mogelijkheid om ook zelf een armband samen te stellen.

Van idee tot armband
Het is leuk om een kant en klare armband te kopen, maar het is nog leuker als je zelf je armband kan samenstellen. Wanneer je dit wil doen is het verstandig om eerst na te denken over wat jouw budget is. Stel dat je en hele mooie armband hebt samengesteld en er helemaal verzot op bent geraakt en de vraagprijs ineens heel hoog is. Dat maakt jouw mooie armband waarschijnlijk een stuk minder mooi. Daarom is het slim om van te voren na te denken wat je uit wil geven. Zo kom je niet voor verassingen te staan en heb je binnen je budget alsnog een mooie armband. Omdat er zo’n enorme variatie is, is het ook slim om na te denken over wat je ongeveer wilt hebben. Zodat het makkelijker wordt om een armband te ontwerpen en je er niet al te veel tijd aan kwijt bent.

Blinkende armbanden
Om je armband nog meer uitstraling te geven is het mogelijk om diamanten toe te voegen aan je armband. Bij di Amore leggen je ze graag uit welke soorten diamanten er allemaal zijn, hoe ze gezet worden en in welke vormen ze gemaakt kunnen worden. Di Amore geeft de voorkeur aan tijdloze armbanden, welke bij elke outfit passen. Bij tijdloos kan je denken aan eenvoudig, maar door de toevoeging van diamanten is het elke dag weer leuk om zo’n armband om je pols te hebben.