Snugtop

Mode blog

De beste outfits voor bij je pareloorbellen

2 min gelezen

Oorbellen maken je outfit tegenwoordig helemaal af, of je nou grote hoops in hebt of pareloorbellen. Het kan tegenwoordig allemaal. Parels klinken altijd heel chique, maar je hoeft het niet per se met chique kleding te combineren. Hieronder een paar opties waar je zeker je pareloorbellen bij kan matchen!

Casual outfit

Een casual outfit kan met alles, dus ook met parel oorbellen. Als je aan pareloorbellen denkt denk je gelijk dat is chique en dat kan ik echt niet dragen bij mijn gescheurde skinny jeans. Dat kan dus wel! Een casual look hoeft natuurlijk niet te casual te zijn, je kan best hoge hakken dragen of pareloorbellen. Dat maakt je look net iets meer bijzonder. 

Chique outfit

Als je parels hoort denk ja aan mensen van de hogere klassen. Wat eigenlijk wel heel raar is, want iedereen kan parels dragen en het hoeft ook niet super duur te zijn. Als je indruk wilt maken op een chique feest of op een bruiloft, kan je altijd je parel oorbellen in doen en er zeker van zijn dat het heel veel mensen op valt. Bij een chique outfit moet je denken aan een gala outfit of iets in die richting, maar voor een cocktailparty kan het net zo goed. 

Rockstar look

Je ziet bij heel veel supersterren de parels terugkomen, niet alleen in kettingen maar ook in oorbellen. Kijk maar naar Harry Styles, hij staat wel bekend om zijn gewaagde looks en daar kan de parel oorbel zeker niet ontbreken. je ziet ook terugkomen bij Rihanna en wie wilt nou niet de looks van haar overnemen? Genoeg reden dus om die parel oorbellen aan te schaffen. 

Wil je de pareloorbellen bekijken? Kijk dan op DRKSonline.com