Snugtop

Mode blog

Assieraden voor een dierbare herinnering aan uw overleden huisdier

2 min gelezen

Bij UitvaartUniq.nl zijn wij continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons (online) assortiment uitvaartartikelen. Een van onze snelst groeiende productcategorieën betreft ons ‘dieren herinneringsassortiment’. We hadden al een separate categorie dierenurnen en hier is nu een prachtige collectie ‘dieren assieraden’ aan toegevoegd. Wat uw wensen ook zijn, het bestellen van prachtige assieraden online bij UitvaartUniq.nl is eenvoudig, veilig en u gaat voor topkwaliteit producten voor een Eerlijke prijs.

Uitvaart

Een mooie collectie dieren assieraden bij UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl vindt u vanaf nu een mooie collectie dieren assieraden. Natuurlijk kunt u ieder assieraad gebruiken voor het dichtbij dragen van een kleine hoeveelheid as van uw overleden huisdier. De assieraden binnen de collectie ‘dieren assieraden’ kenmerken zich door ‘uiterlijke kenmerken’ van de ashanger die direct de relatie met het thema ‘dieren’ leggen.

In het geval u afscheid moet nemen van een huisdier, is de behoefte aan een mooie & passende tastbare herinnering vaak aanwezig. Een dieren assieraad is hierbij een hele intieme vorm van asbestemming, waarbij u de herinneringen aan uw trouwe hond, dierbare kat of ander geliefde huisdier, altijd dicht bij u draagt, overal waar u gaat. Natuurlijk is een assieraad erg persoonlijk en is het vinden van een sieraad dat past bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren het belangrijkste. Vaak wordt er gekozen voor een assieraad dat direct de link legt met uw huisdier. In het geval van een hond bieden wij prachtige assieraden in de vorm van een hond, of bijvoorbeeld gerelateerde thema’s zoals een botje. Daarnaast bieden wij een mooie assortiment assieraden met pootafdruk, die zowel bij een honden assieraad als katten assieraad een geschikte optie zijn. Zowel een ashanger in de vorm van een pootje, als ashangers met daarin de pootafdruk als element verwerkt behoren tot de mogelijkheden.

Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u bij ons slaagt. U heeft de keuze uit diverse sieraadstijlen, materiaalsoorten, kleuren, stijlen en prijsniveaus. Bekijk online ons uitgebreide assortiment, of bezoek onze showroom voor een gericht advies. Wilt u langskomen, bel dan eerst even. Zo weet u ook zeker dat het gewenste sieraad aanwezig is en wij u optimaal van dienst zijn.