Snugtop

Mode blog

De laatste trends op het gebied van tassen

2 min gelezen
Damestas

Ieder jaar zijn er weer nieuwe soorten tassen in de mode en ook dit jaar zijn er weer een aantal trends die de boventoon voeren. Hou je ook zo van tassen en ben je op zoek naar een leuke tas voor deze zomer of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel vertel ik je wat de laatste trends zijn op het gebied van tassen.

Tassen in verschillende soorten, kleuren en maten

Tassen zijn er in verschillende soorten en maten en voor verschillende gelegenheden. Denk daarbij aan tassen voor school, werk of voor bij het uitgaan en natuurlijk zijn er ook tassen voor alledaags. Ieder jaar zijn er weer een aantal merken die helemaal hot zijn en in 2019 is dat zonder twijfel Bear Design. Uiteraard zijn tassen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, denk daarbij aan zwart, wit, grijs of bruin, maar ze zijn ook verkrijgbaar in felle kleuren, zoals geel, oranje en rood. Vaak zijn er een paar kleuren of prints die tijdens een seizoen het meest populair zijn.

Trends voor 2019

Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf, zijn er ieder jaar een aantal trends die de boventoon voeren. Één van deze trends is rotan. Rotan is een rietsoort dat afkomstig is uit Indonesië en rotan-tasjes zien we vaak terug in ronde vorm. Rotan is mooi te combineren met verschillende kleuren, zoals wit, zwart en ook felle kleuren. Een andere populaire trend voor 2019 is dierenprints. Dierenprints zijn al enkele jaren populair, maar in 2019 zet deze trend gestaag door. Er zijn tassen verkrijgbaar in verschillende dierenprints, zoals panterprint, tijgerprint of zebraprint. Deze print zien we ook vaak terug op andere accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie damesportemonnee met een mooie tijgerprint?

Ben je op zoek naar een mooie tas? Neem dan vooral eens een kijkje op lederwarenwebshop.nl. Deze website heeft een uitgebreid aanbod met trendy tassen!

Meer verhalen