Snugtop

Mode blog

Speciale dagen kalender wordt steeds commerciëler

2 min gelezen

Nederland kent steeds meer speciale dgane. Veel bedrijven houden zelfs een speciale dagen kalender bij om op deze manier in te spelen op deze speciale dagen. Marketing acties worden afgestemd op deze dagen en de dagen worden aangegrepen om extra bezoekers naar een website te lokken of om extra naamsbekendheid op te doen door middel van een reclame. Welke dagen hier mee bedoeld worden lees je hier!

Valentijnsdag

De nachtmerrie van elke man, Valentijnsdag vergeten. De dag van de liefde die net als vaderdag en moederdag in het leven is geroepen om in plaats van je ouders jouw grote liefde in het zonnetje te zetten. Ben je stiekem verliefd op iemand dan is dit de dag om je crush een boodschap te sturen. Als je het echt goed aanpakt stuur je een roos of een pak bonbon’s. Heb je al een vriendin of vrouw vergeet deze dag dan niet goed te vieren want vrouwen hechten bijzonder veel waarde aan deze dag. Neem je liefde eens mee uit eten of doe eens een keer extra romantisch. Even een beetje tijd en moeite in deze dag investeren scheelt je het hele jaar. Zoals het liedje zegt, soms moet je investeren in de liefde.

Black Friday

Black Friday, en in mindere mate cyber Monday, spannen wel echt de kroon. Deze speciale dag is over komen waaien uit Amerika. Veel commerciëler dan deze dag ga je het niet mee maken hoor. Grote winkelketen bieden hun producten eenmalig aan tegen een sterk gereduceerde prijs. Black Friday kortingen worden deze kortingen genoemd. Ik kan niet zeggen dat het niet werkt want door de enorme kortingen op deze dag verkopen veel winkels meer producten en door het verkopen en aanbieden van deze producten doen zij ook veel naamsbekendheid op.

Black Friday tassen, horloges, petten, schoenen je kunt het zo goed niet bedenken of het wordt tegen een hoge korting aangeboden. 

Meer verhalen