Snugtop

Mode blog

Een goede kappersstoel voor een prikkie

2 min gelezen
Mooie kappersstoel

Als kapsalon wil je jouw klanten tevreden houden. Er zijn vele manieren om deze klanten een goed en professioneel gevoel te geven. Denk bijvoorbeeld aan een schone salon, een goede kappersstoel, of een moderne inrichting. Dat tweede kun je overlaten aan de mensen van Kapsalon Meubilair. Zij hebben alles wat je maar kunt bedenken voor in een salon. Denk bijvoorbeeld aan spiegels voor de klanten om te kunnen zien wat er met hun haar gebeurd, balies, zodat mensen zich kunnen aanmelden en kunnen betalen voor hun behandeling, werkwagens, om te zorgen dat je professionaliteit uitstraalt en alles geordend hebt, zodat je niet hoeft te zoeken naar een bepaalde schaar of iets anders.

Kappersstoel

Online bestellen

De mensen van Kapsalon Meubilair hebben een hele mooie website waar je al hun producten kunt bekijken en alle meubels kunt bestellen. De meubels die op de website staan zijn bijna allemaal uit voorraad te leveren en kun je binnen no time in je salon hebben staan. Het betalen van de bestelling werkt heel eenvoudig. Nadat je al de meubels en producten die je wilt in je winkelmandje hebt gedaan kun je gaan betalen. De website neemt je aan de hand om te zorgen dat alles heel duidelijk is en je zonder problemen kunt betalen.

Kapperszaak

Accessoires

Naast de meubels die ze verkopen aan salons hebben ze ook allerlei accessoires waar je fijn mee kunt werken. Bij deze accessoires moet je denken aan electra, föhnen en zijn houders, voetsteunen en nog veel meer.