Snugtop

Mode blog

Kapper Eindhoven

1 min gelezen

Ben je toe aan een nieuw kapsel, maar ben je bang dat je haar misschien verpest wordt? Bij Kapper Eindhoven (Uwkapper) hoef je daar niet bang voor te zijn. Ze hebben hier magische handen en behandelen je haar op een erg goede wijze. Wat jij ook wilt met je haar, het kan hier allemaal. Heb je stijl en futloos haar of een dikke bos met krullen. Hier weten de kappers goed wat ze met elk haartype moeten doen. Je bent hier in een goede handen.

Persoonlijke ervaring

Afgelopen week ben ik naar Uwkapper geweest en heb ik een knipbeurt en masker in gehad. Ik heb zelf een bos met krullen en dit moet op een speciale manier geknipt worden. De kapper die mijn aar verzorgd had wist dan ook heel goed waar hij mee bezig was. Mij n haar heeft nog nooit zo zacht en gezond aangevoeld. Het was een lange tijd erg futloos en ik wist niet goed wat ik ermee aan moest, maar na mijn bezoek aan Uwkapper wil ik nooit meer ergens anders heen. Er hangt in de salon een erg fijne sfeer, waardoor jij je lekker kan ontspannen.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website of telefonisch contact opnemen. Op de website staat alle benodigde informatie, maar als je er niet helemaal uitkomt kan je altijd bellen zonder enige problemen. Zo worden je vragen sneller beantwoord en misschien heb jij ook wel gelijk een afspraak gemaakt.