Snugtop

Mode blog

Keycord-lanyard: voor al jouw keycord behoeften

2 min gelezen

Op het gebied van keycords, is deze webshop echt een aanrader: https://keycord-lanyard.nl/. Om meerdere redenen kunnen keycords een interessante optie zijn. Ten eerste stelt een keycord je in staat om een eenvoudige manier je sleutel altijd bij de hand te hebben. Een keycord draag je om je nek, waarna je jouw sleutel aan het cord bevestigt. Hierdoor wordt de sleutel goed en veilig bewaard, en heb je deze altijd snel bij de hand wanneer het nodig is. We kennen het allemaal wel: we moeten snel weg, maar we kunnen onze sleutels maar niet vinden. Dit behoort tot het verleden wanneer je een keycord draagt. En wat ons betreft is Keycord-lanyard echt een aanrader op dit vlak.

Laat je keycord bedrukken bij Keycord-lanyard

Keycord-lanyard beschikt over een enorm assortiment aan keycords. Al vanaf 0,29 euro kun je hier een keycord aanschaffen. Een uitstekende prijs, waardoor het tevens aantrekkelijk is om keycords in bulk aan te schaffen. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer je keycords bij een evenement wilt uitdelen als geschenk. Als we de prijs van 29 eurocent aanhouden, kost een aankoop van 100 keycords je maar 29 euro. En heel vaak geeft Keycord-lanyard je in dat geval ook nog eens een mooie korting, waardoor aankopen in bulk nog eens extra de moeite waard zijn.

Een ander voordeel van keycords kopen bij Keycord-lanyard is het feit dat je deze kunt laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit standaard bedrukkingen, maar je kunt ook jouw eigen design laten plaatsen op een keycord. Dit maakt een keycord pas echt tot de jouwe. Maar ook voor mensen met een eigen bedrijf is dit interessant. Je kunt bijvoorbeeld een keycord voorzien van het logo, de naam en de contactinfo van een bedrijf. Zo wordt het een ideaal geschenk om uit te delen aan klanten, partners en andere relaties van het bedrijf.