Snugtop

Mode blog

Sneltesten bij COVID.LIMITED kan snel en bijna overal in Nederland

2 min gelezen

Ook al probeert de Nederlandse overheid overal teststraten te plaatsen, wanneer je een afspraak wilt maken kan dat lang niet altijd in de buurt of de wachttijd is langer dan gedacht. Dit vonden 2 ondernemers ook en ze bouwen nu in een snel tempo teststraten door heel Nederland. In deze teststraten wordt alleen gebruik gemaakt van goedgekeurde testen die zijn voorzien van een CE-certificering. De testen worden alleen afgenomen door getraind en gecertificeerd zorgpersoneel. 

Meer info over coronatesten

Op de website https://coronatestnederland.nl/ vind je meer informatie en kun je ook, op korte termijn, een corona sneltest afspreken bij een locatie bij jou in de buurt. Wanneer het nodig is dat ook collega’s moeten worden getest kunnen we bij jullie op locatie komen testen. Dat gebeurt door een gecertificeerde, vakbekwame zorgprofessional. Wanneer er meer dan 25 personen zijn die getest moeten worden komen we gratis naar de locatie waar getest moet worden.

Kies ook voor een sneltest van coronatest Nederland en ontvang direct de uitslag

Heb je COVID-19 gerelateerde klachten, twijfel dan niet maar laat een corona sneltest uitvoeren. Je weet dan binnen 15 tot 20 minuten of je positief of negatief bent. Zo kun je bij een positieve test ook gelijk maatregelen nemen om zo min mogelijk mensen te besmetten. Ook wanneer je nog geen klachten hebt kun je een sneltest laten uitvoeren bij coronatest Nederland. De sneltest die het meeste wordt uitgevoerd bij COVID.LIMITED is de neus-swabtest van Abbott. Hierbij wordt met een wattenstaafje materiaal verzamelt uit neus en keel. Het wattenstaafje wordt daarna in een vloeistof gezet. Na een paar minuten wordt er wat vloeistof of een teststrook gedruppeld. Binnen 15 tot 20 minuten volgt de uitslag. Deze antigeen test voldoet aan alle eisen gesteld door het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid. Bij een positieve test worden de resultaten doorgestuurd naar de GGD. Het is wel de bedoeling dat je zelf contact opneemt met personen waar je kortgeleden nog contact mee hebt gehad.