Snugtop

Mode blog

TL verlichting kun je eenvoudig online kopen

2 min gelezen

nl_logoBeste lezers, leuk dat jullie weer eens op mijn blogpagina komen. Zoals de meeste van jullie weten schrijf ik over alles wat met mode te maken heeft. Ik ben hier zelf de hele dag mee bezig, dus vandaar dat ik met het idee gekomen ben om een blogpagina te starten. Ik wil echter vandaag even off topic gaan. Natuurlijk is het wel, zoals altijd een leuk artikel. Ik ga het vandaag hebben over TL verlichting. Ik was laatst en een vriend en die had dit in zijn schuur hangen. Omdat ik zelf ook een schuur heb, waar ik ook veel dingen in doe, moet het licht natuurlijk ook goed zijn. Zo ging die van mij laatst dus kapot. Ik vroeg toen ook aan die vriend van mij waar hij zijn TL verlichting gekocht had. Hij vertelde mij dit via lampdirect.nl gedaan te hebben. Hij was zelf zeer tevreden over deze firma. Reden genoeg voor mij om hier ook eens heen te gaan. Zo vielen mij er al direct een aantal dingen op.

philips-ledtube-instantfit-electronic-ballast-(master)_ledtubevlehf-20

Waarom is Lamp Direct zo goed

philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20Allereerst is het aanbod echt enorm. Zo heb je de keuze uit TL verlichting, spaarlampen en spotjes. Ook is de website erg gebruiksvriendelijk. Iets waar mijn oudere lezers meer waarde aan zullen hechten. Je kunt eenvoudig filteren waar je naar op zoek bent. En wanneer je het gevonden hebt kun je het eenvoudig in je ‘winkelwagentje’ plaatsen.

Ik heb mijn TL verlichting inmiddels thuis en ben er heel tevreden mee. Zo kan ik weer lekker druk bezig zijn in mijn schuur. Ook ziet het er weer sfeervol uit. Ook mijn buren zijn enthousiast over de verlichten, zij hebben gezegd hun volgende aankoop ook bij Lamp Direct te doen. Dus ik hoop jullie nu ook, want je kan daar echt veel geld besparen.