Snugtop

Mode blog

Heuptasjes van topkwaliteit!

2 min gelezen

Wilt u een handig tasje waarin u spullen kunt opbergen en dat het ook nog veilig is? Dan heeft Safekeepers het perfecte product voor u! Safekeepers verkoopt namelijk diverse heuptasjes van super kwaliteit! Zij hebben verschillende heuptasjes in verschillende soorten, maten en prijzen. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt en er zit altijd wel een geschikt heuptasje voor u bij.

Wanneer u besluit een van de heuptasjes te kopen bij Safekeepers is de verzending binnen Nederland gratis en vanuit het buitenland €4,95. U krijgt het beste kwaliteit product voor een scherpe prijs! Ook heeft u 14 dagen garantie!

Veel ruimte

In de heuptasjes heeft u heel veel opbergruimte en kunt er veel spullen in kwijt. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld naar een festival gaat op gaat reizen. U kunt in de heuptasjes verschillende producten kwijt, denk maar aan: een camera, uw telefoon, een notitieboekje en een pen.

Naast dat de tasjes erg veel ruimte hebben, zien ze er ook nog eens erg mooi uit. U kunt er voor kiezen om de heuptas onder uw kleding te dragen maar boven uw kleding is ook geen probleem aangezien ze een erg mooi design hebben. Wilt u nog meer veiligheid en minder risico lopen dat een zakkenrollen je spullen steelt? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw heuptas te combineren met een Safekeepers portemonnee met een ketting eraan. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig zijn!